2009. 09. 04.
Kedves Mindenki!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Itt vannak a hétfői Four Bones Jazz Combo koncert képei. Sajnos, egyik sem olyan fényes, hogy igazán visszaadja az estét, de azért érezni lehet rajtuk a hangulatot. A minőséghez meg ott a választék, rakja össze mindenki magának az élményt ízlés szerint, szabadon. Ajánlom hozzá a zenehallgatást (az oldal alján várja csendben a kitartást a jutalom).

Nem hiába volt a mottó az Utolsó korty nyár, jót sikerült húzni belőle (azt hiszem, messzemenőkig kihasználtuk a lehetőségeket ;-) ). Örülök, hogy ennyien összejöttünk, idén nyáron utoljára. De még mielőtt bárki szemét elfutná a nosztalgia, szeptemberben is nyitva még a Kert, szóval mehetünk tartalmasan elütni a jóidőt.

Üdv, üdv
Eszsz


A rendezkedésnél még (majdnem) mindenki látszik: Horváth”Tojás”Gábor a zongoránál; Farkas Norbert a nagybőgővel; Gereben Zita az énekhez egyeztet Marcival, a hangtechnikussal; Magyar Péter épp fújja, mögötte a dobnál az Gálfi Attila (bal válla és karja); Villányi László, Halász Ágoston, Gyetvai Péter és a harsonák pedig szép sorban figyelnek.




Magyar Péter még mindig stabilan fújja



Most Villányi László és Halász Ágoston élesben



A biztos énekhang



Ahogy sötétedik, úgy válik teljessé a hangulat...



... és elmosódottabbá a kép.



Szabad asztal már nincs, széket szerezni kihívás



Ültő helyünkből

Utolsó korty nyár. 2009. 08. 31. 19:30. TreffOrt Kert (a Könyvtár Klub terasza, Budapest, VIII. Múzeum krt. 4.). Augusztus utolsó estéjén szabadtéren szól a jazz: egyszerre lehet koccintani a szépemlékű nyárra és köszönteni az őszt. A forró szívmelengetésről a Four Bones Jazz Combo mindenképp gondoskodik. (És gondoskodott.)

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés