2009. 08. 06.
Jön, jön, jön! A múzsák művészete sorozat vendége Palya Bea!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Sorozat művész nőkről, akik hivatásból formálják a világot. A harmadik rész vendége Palya Bea énekes. A találkozás élménye mellett a közönségből egy szerencsés az új, Egyszálének című, dedikált Palya Bea albumot is magával viheti! Hogy mikor és hol? Az időpont 2009. augusztus 10, hétfő, 19:00, a helyszín a TreffOrt Kert (a Könyvtár Klub terasza, 1088 Bp. Múzeum krt. 4.).


Magyarul az alkotó lehet művész vagy művésznő. A szavakon túl mennyiben érvényes ma még a különbség? A szerepcserék és tévesztések közepette hogyan találja meg a helyét a világban a művész, ha nő? Mit lát, és mit akar megmutatni? És mi az, amit csak ő tud?

A sorozat gondolati fonala e kérdésekből indul ki, és mai magyar alkotó nőkkel folytatott beszélgetésekben szeretne adni néhány lehetséges választ. Most Palya Bea mesél, akit Balogh Endre kérdez zenéről, énekről, életről, szenvedélyről. Közben ízelítő is megszólal az énekesnő új, Egyszálének című albumáról, és első kézből nyílik fel néhány személyes műhelytitok. A közönség is bátran csatlakozhat a beszélgetéshez, sőt! Az esten meglepetés-játék várja a szerencsést, aki ültő helyében megnyeri Palya Beától a dedikált CD-t.

Figyelem! Őrizzük jól a napsütést, mert szakadó eső esetén a program elmarad!

A meghívó elérhető a www.prae.hu programajánlójában is.
2009 júniusában indult sorozatunk korábbi vendégei voltak:
Falcsik Mari és Rutkai Bori
Bácskai Júlia és Szalay Kriszta

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés