2009. 08. 17.
Személyes élmények estéje
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Home — Street — Pub est és Egy-személyes jazz a TreffOrt Kertben (ma 19:00 órától a szokásos helyszínen: Múzeum krt. 4). Kutyaharapást szőrivel! A Szigetnek vége, irány a Kert, ahol az irodalmi kocsma-roadshow után egyszemélyes flamenco-jazz várja mindazokat, akik nem akarják kialudni a nyári fesztivál-mámort.

Első körben a [fiatal költők tere] irodalmi estek friss epizódja jelentkezik 19 órától, Home – Street – Pub címmel. A három szó meglehetősen kifejező, hiszen a műsorban Juhász Kristóf és Simándi Csaba irodalmi nyelven mesélik el kalandos útjukat otthonról az utcán át a felolvasóestig.

A kihagyhatatlan ráadás pedig 20 órától az Egy-személyes jazz, amelyet Danczi Csaba László penget elő a gitárjából. Zenéjét a művész leginkább flamenco-jazzként határozza meg. A húrokon összesimuló dallamok sajátos világba vezetnek, miközben segítenek derűsen elmerengeni a hallottakon és az élet nagy dolgain.

Az est vár mindenkit, aki ideálisra hangolt környezetben szeretné megosztani barátaival a nyár eddigi élményeit, illetve szívesen szerezne továbbiakat.

bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés